Serengeti Nasjonalpark i Tanzania

Serengeti er en av verdens mest kjente nasjonalparker. Parken ligger i den norlige delen av Tanzania og er garantert den beste parken i Nord-Tanzania på årlig basis.

Serengeti består kort beskrevet av store gressletter i sør, akasiesavanne i midten, tresavanne i nord og vekslene mellom tre og slettesavanner i vest. Det finnes flere klippeformasjoner av Granitt som tiltrekker mange forskjellige dyr, spesiellt de store kattedyrene. Ellers består parken av flere elver og steder med tett kratt.

Navnet " Serengeti " kommer fra masaiene sitt språk og betyr " endeløse sletter ". Parken strekker seg utover et område på 12.950 kvadrat km og er like stort som Nord-Irland. Parkens økosystem strekker seg helt fra Lake Victoria i vest, Lake Eyasi i sør og "the Great Rift Valley" i øst.

Reisetidspunkt:
Parken kan besøkes hele året. De beste månedene er september - oktober og januar - mars.

Dyreliv:
Det finnes utallige dyr på savannene i Serengeti. Noen av de dyrene du får sett mye av er giraff, topi, impala, vannbukk, vortesvin, sebra, bøffel, gnu og elefanter.
Du kan også få sett rovdyr som løver, leoparder, geparder, servalkatt, sjakaler, mungus, ørkenhunder og hyener.

Tips:
Til tider kan det være en del Tze-Tze fluer, som er blodsugende fluer. Vi anbefaler at du tar med deg insektsspray som du kan spraye på bar hud.

Kontakt oss, vi skreddersyr din reise!
Har du noen spørsmål til oss, noe du lurer på, eller spesielle ønsker til kombinasjoner på din reise, som badeferie etter safarireisen, ønsker om hotell, lodger, eller andre ting, kontakter du oss pr mail; info(at)go2-safari.no | Kontaktskjema | Telefon 95 180 995

Forsiden  Våre Safarireiser  Lodger  Kontakt  Linker